Fight Night Hungary Salgótarján

[caption id="attachment_8605" align="aligncenter" width="504"]fight-night-hungary-salgotarjan /Fotó: BGProduction/[/caption]

Szeptember 19-én, szombaton egy igazán ütősnek ígérkező gála kerül az SFSE jóvoltából megrendezésre a Salgótarján sportcsarnokban, immáron hatodik alkalommal. Az elsőt - a klub alakulása után nem sokkal - Rehák György hozta létre nevezte el, Kövesi Tibor, a Salgó Fight SE Thaibox Team edzője és a rendezvény főszervezője pedig azóta is folyamatosan rendezi tovább az egyesülettel a gálákat, mostanra ugyan önállóan, de továbbra is Rehák György segítségével.


Kövesi Tibor elmondta, minden évben újítanak, valami csemegével igyekeznek a közönségnek kedveskedni. A tavalyi tornához hasonlóan idén is lesz egy junior négyes muay thai torna, ahol Kövesi Tibor két tanítványa is indul majd.  Összesen hat fő fog bunyózni a Salgó Fight SE színeiben, akik egyébként nem csak, hogy mind Kövesi tanítványai, de nála is kezdték a sportot.


Szabó Tibor, Nagy Artúr, Bódi Gábor, Rácz Ádám, Bódi István és Lőcsei Gergő indulnak majd csatába, motivációban pedig egészen nem lesz hiány, hiszen azon túl, hogy hazai közönség előtt harcolnak majd, csapattársuk Gaál Ádám győzelme a budapesti Muaythai Mania 9 négyes tornáján egészen biztosan extra hajtóerőként szolgál majd számukra!


A három junior versenyző közül egyébként Kövesi Tibor elmondása szerint mindegyik szerzett már bajnoki címet itthon, Bódi Gábor két szerveznél is. Ott lesz Nnadi Kristóf is, aki Breszkó Bencével száll majd a kötelek közé, de feltűnik majd Filep Dezső, Tresó Roland, Münczberg Gergő, Kanalas László és Horváth Erik is!


Az est során Nagy Artúr 2X magyar IFMA bajnok mérkőzik majd az ország egyik legjobbjának mondott Berényi Rolanddal, az est fénypontját és tán a legtöbb szurkolót bevonzó mérkőzést pedig a nehézsúlyú K1 meccs adja, melyet a helyi Szabó Tibor fog vívni a ReGym nehézsúlyú reménységével, Abdelgadir Khaliddal.




[caption id="attachment_8606" align="aligncenter" width="504"]Fight Night Hungary Salgótarján Fight Night Hungary Salgótarján[/caption]