Amerikába jöttem - Mihályfi Ákos (2. rész)

gi_couture_borító


Ahogy már olvashattátok oldalunk hasábjain, Mihályfi Ákos újra nekivágott, hogy Amerikában részt vegyen a brazil jiu jitsu Masters Világbajnokságon, mely a hónap végén lesz Las Vegasban.


Ákos az elmúlt héten el is utazott a szerencsejáték fővárosába, hogy a felkészülésének utolsó simításait ott végezze el. Útjáról az első beszámoló rögtön a landolást követő órákban megérkezett, melyben leírta, hogy ugyan be nem tervezett okokból a szálláshely elfoglalása körül akadtak nehézségek, de végül aztán ez szerencsésen megoldódott, és már az edzésekre tud fókuszálni.


szponzoros


Most Ákos újra írt nekünk, túl vannak az első edzéseken, melyekről így számolt be portálunknak:


„Péntek este Nagy Tibi barátom segítségével eljutottunk Robert Drysdale mesterhez. Nagyon alapos bemelegítés után - sajnos - NoGi edzést tartott. Ülésben egy láb fogásból escape volt side-ba érkezéssel, és onnét egyéb submission befejezés. Edzés vége pozícióharc volt, 3 perces menetekkel. 3-as "fogatban".


Szombat délelőtt Kertész Máté segített el/bejutni az Xtreme Couture terembe... Itt Gi Class volt. Nagyon jó kis szituációs technika volt "kimura védése" guard-ból, half guard-ból, és side-ból. Edzés vége itt is pozícióharc volt, majd free fight. Az átállás úgy érzem, sikerült...”


Jól halad tehát Ákos felkészülése, és a tervek szerint az Xtreme Couture-nál maradnak továbbra is, mely egy 6,5 km sétát jelent nekik a szállástól, így viszont az alapos bemelegítés és levezetés is garantált minden alkalommal.


Folytatjuk!