Bedák Zsolt készen áll a harcra

bedak1-1024x597


A Felix Promotion szombat este a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezi szezonnyitó élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzésén Bedák Zsolt lép kötelek közé.


A várhatóan telt hát előtt megrendezésre kerülő bokszgálán a kispehelysúlyú WBO #4, WBA #10 helyezettje, Bedák Zsolt (24 győzelem – 1 vereség) egy tíz menetes nemzetközi címmérkőzésen lép szorítóba, éspedig kenyai ellenféllel szemben. A budapesti bunyóst a rutinos Nick Otieno (29 győzelem, 10 vereség) igyekszik megakadályozni abban, hogy tovább növelje sikerei számát.


feroboxplakát_szept19


„Láttam néhány nem igazán jó minőségű felvételt az ellenfelemről, s azokból leginkább azt szűrtük le Erdei Zsolttal, hogy egy keményfejű, igazán küzdőképes ökölvívóról van szó. Nem véletlen, hogy még soha nem ütötték ki” - fogalmazott Bedák Zsolt. „Ennek fényében én is tíz menetre készültem ellene, nem fogom erőltetni a kiütést. Persze nem bánnám, ha kipattanna az a bizonyos nagy ütés, de nem szabad rágörcsölnöm erre.”


„Úgy gondolom, a felkészülésem jól sikerült, fittnek, erősnek érzem magam, a héten már a súlyhozásra figyelünk. Nagyon jó érzés lenne egy újabb övet begyűjteni.”


Bedák a nyáron sem pihent, júniusban Angliában töltött közel két hetet, ahol a WBA kispehelysúlyú világbajnokával, Scott Quigg-gel (31 győzelem, 0 vereség, 2 döntetlen) kesztyűzött. „Mint tudjuk, mindig más a kesztyűzés és az éles mérkőzés, de Quigg ellen nagyon jól ment a bunyó” - jelentette ki a magyar klasszis. „Nagyon hasznosak voltak a kint töltött hetek, hiszen egy nagy szervezet világbajnoka ellen tesztelhettem jelenlegi tudásomat.”


A szentesi bokszgála ütős programjában a magyar profi boksz krémje látható; olyan közönség kedvencek is láthatóak lesznek, mint a cirkálósúlyú bajnok Szellő Imre, a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, a debütáló nehézsúlyú Darmos József, a pehelysúlyú Laki Róbert, a nyáron WBF interkontinentális övet hatalmas kiütéssel megszerző Baranyi Richárd, és a WBO középsúlyú ifjúsági bajnoka, Nagy Lajos Márk is.


A rendezvény helyszíne a Dr. Papp László Sportcsarnok lesz, ahol mindig lelkes, telt házas közönség előtt lépnek ringbe a magyar hivatásos ökölvívók. Az eseményt a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben (22:30-tól), így a rendezvényt minden magyar sportrajongó figyelemmel követheti.


/fotó és forrás: felixpromotion.hu/