Nyolc régióra bővül a G4 Grappling Liga!

[caption id="attachment_8577" align="aligncenter" width="504"]globalgrappling fotó: Global Grappling[/caption]

Hazánk kétségkívül legtöbb klubját felsorakoztató versenysorozata, a Global Grappling által szervezett G4 Grappling Liga ősszel kezdi meg a negyedik évadát.


Számos újítással indult már az idei naptári év a sorozatnál, és a színvonal növelése érdekében a fejlesztések továbbra sem állnak meg, így a versenyhelyszínek száma is gyarapodik, a ruházatot érintő szabályok is szigorodnak, de a nevezési díjak tekintetében is életbe lépnek módosítások.


Ahogy az alábbi kép is szemlélteti, 8 régióra terjed ki a negyedik évadtól a G4 Grappling Liga:


MO_nyolc_regio_kozep


A regionális szerveződés egyéb területen is erősödik, a Gyakorló Versenyek ezentúl regionálisak lesznek és a képviseletek hatáskörébe tartoznak. A nyolc régió nyolc fordulójára fog a későbbiekben a Magyar Bajnokság is alapulni (valamelyik következő évadban hirdetjük meg majd a Magyar Bajnokságot), minden fordulóban egy régiós és egy abszolút kvóta alapján áll majd össze a 16-os döntő. – írja honlapján a Global Grappling


Történt még egy fontos változás a nyáron, a Global Grappling tagja lett a Magyar Grappling és MMA Szövetségnek, amiről így írnak:


„Tagjai lettünk a megújult Magyar Grappling és MMA Szövetségnek. A Szövetség grappling versenyeit a Global Grappling szervezi. A magyar grappling válogatott a Liga fordulókon elért eredmények alapján lesz összeállítva. A MMA versenyeken való induláshoz pedig szükséges a Kesztyűs Küzdelemben való jártasság megszerzése. Plakátjainkon és versenykiírásainkon ezentúl rajta lesz a Magyar Grappling és MMA Szövetség logója is.”


A legnépszerűbb földharc-versenysorozat tehát tovább emeli a színvonalat, megfelelő felkészülési lehetőséget biztosítva azok számára, akik később nemzetközi tatamikon is kipróbálnák magukat. Az idei szezon érintő változásokról és módosításokról bővebben ITT olvashattok.


A nyitóverseny -Hatvan 2015 Grappling Bajnokság és Emlékverseny - október 17-én kerül majd megrendezésre.